Porumberi nunta

Porumbeii reprezinta dragostea, pacea si puritatea

Semnificatia eliberarii porumbeilor la nunta

Puritate

Porumbeii albi simbolizeaza puritatea si inocenta relatiei . Atunci cand eliberezi porumbei la biserica semnifica inceperea unei noi vieti impreuna si marcheaza un nou inceput al unei casnicii incepute prin puritate sufleteasca.

Pace

Unele cupluri elibereaza porumbei la Nunta in semn de pace . Acest gest dateaza inca din vremuri biblice , cand Noah a trimis un porumbel din arca sa pentru a se asigura ca pamantul este in siguranta pentru oameni . Porumbelul este un simbol de pace in interiorul casei si a relatiei si este un gest prin care mirii isi exprima dorinta de a a avea liniste si pace in noua lor familie.

Fidelitate

Porumbeii pentru Nunta reprezinta de altfel si fidelitatea si legamantul cu alesul/aleasa inimii . Atunci cand porumbeii isi gasesc perechea ei raman toata viata impreuna. Dealtfel culoarea alba reprezinta culoarea eternitatii si a vesniciei.

Fericire si binecuvantare

Porumbeii albi sunt un simbol al veseliei , si cum Nunta este o ocazie fericita , deschiderea unei colivii cu porumbei pentru a zbura liber este foarte adecvata pentru ziua nuntii . De asemenea mai exista superstia cum ca atunci cand un cuplu vede o pereche de porumbei in ziua nuntii acest mariaj este binecuvantat, ceea ce este un sentiment extraordinar atunci cand mirii isi incep noua viata impreuna.

Mai jos vei regasi pachetele noastre pentru porumbei de Nunta

Pachet 1: 6 porumbei voltati si 2 voiajori
Pret: 250 Ron

Pachet 2: 10 porumbei voltati si 2 voiajori
Pret: 280 Ron

Pachet 3: 10 porumbei voltati cu 4 porumbei voiajori
Bonus: covor rosu la biserica
Pret: 320 Ron

Pachet 4: 10 porumbei voltati cu 14 porumbei voiajori
Bonus: covor rosu la biserica
Pret: 400 Ron

Pachet 5: 10 porumbei voltati si 20 voiajori
Bonus: covor rosu la biserica
Pret: 500 Ron

  • Porumbei nunta
  • Porumbei albi
  • Porumbei voltati
  • Porumbei voiajori